joi, 22 octombrie 2009
Iubeşte-ţi crucea ta şi-o poartă,
oricât de aspră ţi-ar părea,
căci şi cea mai amară soartă
cândva ţi-o îndulceşti cu ea

Când se va năpusti furtuna,
şi nici un scut nu vei avea,
cu-ncredere, întotdeauna
te-adăposteşti sub crucea ta.

Prăpăstii când o să te-afunde
şi nici un pod nu vei avea,
ea peste ele-ţi va fi punte,
şi-ai să le treci pe crucea ta.

Iar când vei merge spre cunună,
Hristos ieşi-va-n calea ta,
spunându-ţi: "Bine, slugă bună!",
şi-n schimbul crucii ţi-o va da.

Traian Dorz

Aleg sa iubesc…

Nici o imprejurare nu justifica ura, nici o nedreptate nu indreptateste amaraciunea. Aleg dragostea. Astazi il voi iubi pe Dumnezeu si tot ce iubeste El.

Aleg sa ma bucur…

Il invit pe Dumnezeu sa fie Dumnezeul meu , sa domneasca peste orice imprejurare. Voi refuza sa privesc problemele ca altceva decat simple ocazii ce mi se ofera pentru al vedea pe Dumnezeu la lucru. Aleg sa ma bucur de El .

Aleg sa raman in pace…

Voi trai ca un om care stie ca este iertat. Voi ierta la randul meu ca sa pot trai.

* AM FOST CREAT PENTRU A ÎMPLINI SCOPUL LUI DUMNEZEU.
Proverbe 16:4(LB) spune: „Domnul a facut toate lucrurile pentru un scop stiut de El.”
Dumnezeu a avut un scop cu tine atunci când te-a adus aici, El vrea sa întelegi mai bine care este scopul Sau cu viata ta.
* DUMNEZEU A PLANIFICAT MISIUNEA MEA ÎNAINTE SA MA FI NASCUT.
Efeseni 2:10 (GN): „Dumnezeu este Creatorul nostru si împreuna cu Cristos ne-a creat pentru o viata de fapte bune, pe care El le-a pregatit deja ca noi sa le facem.”
Dumnezeu a planificat misiunea vieii tale înainte ca tu sa te fi nascut. Misiunea ta are atâtea elemente universale, cât si elemente unice. Exista aspecte ale misiunii tale ce se aplica fiecarui crestin,pe când altele ti se aplica în mod unic doar tie.
Dumnezeu te-a proiectat în mod special pentru a face anumite lucruri. Atunci când ai devenit credincios, ai primit o noua misiune pentru viata ta. Iar aceasta misiune este unica.
ÎMPLINIREA MISIUNII MELE ÎI ADUCE SLAVA LUI DUMNEZEU.
Isus a spus în Ioan 17:4: „I-am adus slava pe pamânt prin faptul ca am încheiat lucrarea pe care Mi-ai dat-o s-o înfaptuiesc.
* SARCINA MEA PRIMARA ESTE DE A DUCE LA ÎNDEPLINIRE MISIUNEA
VIETI MELE.
Asa ne învata Biblia. Fapte 20:24 (NCV): „Cel mai important lucru e sa-mi duc la îndeplinire misiunea, lucrarea pe care Domnul Isus mi-a dat-o, si anume sa le spun oamenilor despre Vestea Buna a harului lui Dumnezeu.” Indiferent de ceea ce Dumnezeu mai vrea sa faci cu viata ta, daca esti credincios, El are o misiune pentru tine.

preluat r.c

Anunturi:

Grupul "Genesis4Christ". ne intalnim sambata la orele 16:00 pentru repetitii. Domnul sa va binecuvanteze !

Scopul grupului nostru

Unul dintre cele mai mari scopuri ale grupului nostru, este sa Il laudam pe Dumnezeu cu ceea ce ne-a daruit El. Traind intr-o societate in care muzica actuala ne invadeaza tot mai mult sufletul si gandurile din viata de zi cu zi, dorim ca ceea ce cantam sa fie un alt ecou, un ecou spre Dragostea lui Dumnezeu, iar Vocea Lui sa rasune pana la marginile pamantului pentru mantuirea oamenilor.
Dumnezeu a spus : "Duceti-va in toata lumea si propovaduiti Evanghelia la orice faptura" (Marcu 16:15 ). De aceea un alt scop al nostru este Misiunea.
"Ferice de cel ce ingrijeste pe cel sarac " (Psalmii 41:1). Dumnezeu ne-a oferit si oportunitatea de a Ajuta pe cei saraci.
Il rugam pe El sa ne ajute in toate !